Third Wave Coffee Co Bogor

by - February 20, 2018

Henry Matisse said; creativity takes courage.  I think the same courages when the owner of Third Wave turns his garage into coffee shop.  Perhaps, Mr. Matisse also inspires Mark Zuckerberg or Steve Jobs or Bill Gates, who did the same thing; starting the business from garage.

So, after managed two times visits; I definitely fall in love about three things from this coffee shop.  Its Green Latte, poffertjes and interior design.

The first two because the latte and the cake are not too sweet.  For the interior design, it is simple yet catchy.  An Instagram-able enough to miss.  Just explore the angle around the place by yourself.

 Let these pictures speak for themselves.





Welcome view when you opened the door

The open kitchen and order section

Upstairs

View from the top


The alley






Come by during week day or right after they open on week end, those are times when the place is not packed so you could enjoy the place as if your own.

----

Third Wave Coffee Co Indonesia
No 1, Jl. Prof. DR. H. Andi Hakim Nasoetion, 
Tegallega, Central Bogor, 
Bogor City, West Java 16129

Open: 10AM - 10PM

Phone: 0815-8156-506


You May Also Like

29 comments

  1. Bogor selalu punya banyak cara untuk menciptakan tempat nongkrong yang seru...

    ReplyDelete
  2. Such a pretty place to hang out. Seems chick and peaceful

    ReplyDelete
  3. Blognya Mbak Ratna tambah keren dengan berbahasa Inggris ini. Cakupan pembaca akan makin luas. Lalu aku garuk-garuk lantai karena bahasa Inggris jarang dilatih Jadinya kalau disuruh menulis mulai mulai bingung :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih mba Evi. Ini ikhtiar untuk melawan lupa jadi sesekali bikin postingan "ngenggres" hehehe

      Delete
  4. Tempat ngopinya asik sepertinya, dan instagramable banget
    kalau dinas ke bogor lagi, coba ah iseng
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recommended ini tempatnya. Tastenya juga gak mengecewakan kok. Eh, kok jadi promosi ^_^

      Delete
  5. Suka banget dengan kedai kopi yang seperti ini, tak terlalu ramai dan nyaman. Serasa bisa nyicil tulisan di blog kalau seperti ini suasananya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tempatnya emang cucok mas untuk nyicil tulisan blog. Makanya perlu dibuktikan langsung :)

      Delete
  6. Pemandangannya bagus, jadi pengen kesana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah aslinya lebih bagus daripada foto-foto di atas ya hehe

      Delete
  7. Suasananya enak ya, lantai duanya berasa rumah yg kubayangkan. Pintu jendela kaca+beranda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah, aku jadi tahu nih, bentuk rumah idaman mas Alan ^_^

      Delete
  8. Wow! cool place for chit chat with friends, writing or just relaxing. Thanks for featuring this, Mbak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for dropping by too Dewi dear. Glad you like it!

      Delete
  9. Really love the design of the building, both of the exterior and the interior.

    The placement of chairs and tables does matter. When you put it right, the the place will be looked comfy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. As I wrote, one thing I love from this place is its design; interior and exterior.

      Delete
  10. tempatnya keren mbak. mantap rekomendasinya. Ini kalau rumah model begini, dijamin betah lama - lama di rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku aja sampai betah berlama-lama di situ kok, mbaaakk hehehe

      Delete
  11. Aku tinggal di Bogor dan nggak pernah denger coffee shop ini. Kayaknya harus rajin-rajin explore kota hujan ini deh, hahaha.

    Kalau diliat dari interiornya sih aku kurang suka, tapi cukup penasaran dengan menu kopinya. Kapan2 harus narik suami mampir ke sini. Thank you, Mba, rekomendasinya (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feel sorry you haven't updated about this place. Mungkin karena tempatnya yang nyempil jadi kurang kelihatan. Worth to try, kok. Hope you enjoy it as much as I do ^_^

      Delete
  12. Aku suka banget interior kafe ini. Kalau dari stasiun Bogor jauh ga kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naik angkot sekali dari statisun. Anyway, Buat aku mah di Bogor ngga ada yang jauh hehe

      Delete
  13. I love the building design! It seems a cool place to hangout with friends :)

    Cheers,
    Dee Rahma - heydeerahma.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. It is a cool place to hang out. At least for me :)

      Delete
  14. Bogor banyak bener yaa kafe unyuu..aku suka banget ni suasananya, buat ngetik syantik hihi..

    ReplyDelete
  15. This cafe look so homy and very cozy.
    Damn,, I think I need to go back to Bogor and explore it more to find cute cafes

    ReplyDelete
    Replies
    1. I think you should. Care to explore together, maybe? *wink-wink*

      Delete

Hai ^_^
Terima kasih sudah berkunjung dan membaca tulisan saya di blog ini.
Silakan tinggalkan komentar yang baik.
Mohon maaf, komentar anonim maupun yang sifatnya spam, tidak akan dipublikasikan.
Keep reading and Salam !